top of page
Online Afspraak maken: Bookings
Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
Individuele behandelingen: 
Meer info over de behandeling vind je hier of contacteer mij telefonisch op 0485/41.73.72 of  via mail.

Om zo goed mogelijk te kunnen blijven begeleiden, heb ik besloten het nieuwe jaar rustiger in te vullen. 

 

Zo ga ik dit jaar nog meer nadruk proberen leggen op: tijdig recupereren, het versterken van mijn funderingen van zelfzorg en me verder verdiepen in het herstellen van oude, niet geheelde emotionele verwondingen.

Daarnaast ga ik ook opnieuw enkele weekends lesgeven in de opleiding Fasciale kinesitherapie aan de Body Mind Academy.

 

Om die reden organiseer ik voorlopig geen workshops meer te Yoga Zuid en zal ik regelmatig een weekje extra vrij inlassen. 


Tijdens mijn zwangerschap volgde ik fasciatherapie bij Maria-Linde. Dit was een heel bijzondere ervaring! Niet alleen sloeg ze erin om me een diepe rust te geven & zwangerschapskwaaltjes allerhande op te vangen, ook had ik bij haar op tafel, door de manier van aandacht die we schonken, altijd een heel bijzonder contact met mijn toen nog ongeboren zoontje. Ik ben bij haar gegaan tot letterlijk de laatste dag voor mijn bevalling, en tijdens mijn weeën heb ik de oefeningen toegepast die ik bij haar geleerd heb. Als je een iets intensere ervaring wilt dan de gewoonlijke bekkenbodemspieroefeningen die prenataal gegeven worden, is de fasciatherapie bij Maria-Linde een echte aanrader!

E. Van Beeck

bottom of page